• If You're Happy And You Know It | Nursery Rhymes | Popular Nursery Rhymes For Babies by Hooplakidz

 • Hide and Seek | Angry Birds Toons - Ep 4, S 2

 • Bob de Bouwer - Lifties Plekje

Willekeurige filmpjes

 • Noddy

 • Buurman en Buurman

 • Kinderen voor kinderen

 • Miles van morgen

 • Hooplakidz

 • Brandweerman Sam

 • Dave en Eva

 • Buurman en Buurman

 • Jokie en Jet

 • De speelgoed dokter

 • Mickey Mouse

 • Peuters


De leukste kinderfilmpjes op Kidstube.org

Wekelijks worden er nieuwe kinderfilmpjes toegevoegd om het aanbod te verversen , zodat het helemaal leuk blijft! Zo heeft je kind altijd kijkplezier en hoef je je geen zorgen te maken dat je kind ongewenst materiaal te zien krijgt! Van daaruit zijn wij het initiatief gestart om kijkplezier veilig te maken!

De beste filmpjes voor kinderen online kijken

De beste kinderfilmpjes kun je gemakkelijk online kijken bij KidsTube.org. KidsTube.org verzamelt de leukste en beste kinderfilmpjes en sorteert deze in de goede rubrieken. Ook kunnen kinderen veilig kinderfilmpjes bekijken zonder reclame of ongewenste content. Alle kinderfilmpjes worden handmatig gecontroleerd op: veiligheid, leerzaamheid, kwaliteit en educatie.

top