• Frozen Sing-A-Long | Liefde geeft ons ruim baan | Disney Dutch (NL) Official Clip HD

 • Isabel - See You Again | The Voice Kids 2016 | The Blind Auditions

 • Frozen Sing-A-Long | Laat het los | Disney Dutch (NL) Official Clip HD

Willekeurige filmpjes

 • OnneDi

 • Juf Roos

 • Hooplakidz

 • Dave en Eva

 • Miles van morgen

 • Teske

 • K3

 • Dave en Eva

 • OnneDi

 • De Bellinga's

 • Popiz

 • Masha en de beer


De leukste kinderfilmpjes op Kidstube.org

Wekelijks worden er nieuwe kinderfilmpjes toegevoegd om het aanbod te verversen , zodat het helemaal leuk blijft! Zo heeft je kind altijd kijkplezier en hoef je je geen zorgen te maken dat je kind ongewenst materiaal te zien krijgt! Van daaruit zijn wij het initiatief gestart om kijkplezier veilig te maken!

De beste filmpjes voor kinderen online kijken

De beste kinderfilmpjes kun je gemakkelijk online kijken bij KidsTube.org. KidsTube.org verzamelt de leukste en beste kinderfilmpjes en sorteert deze in de goede rubrieken. Ook kunnen kinderen veilig kinderfilmpjes bekijken zonder reclame of ongewenste content. Alle kinderfilmpjes worden handmatig gecontroleerd op: veiligheid, leerzaamheid, kwaliteit en educatie.

top