• Frozen Sing-A-Long | Laat het los | Disney Dutch (NL) Official Clip HD

 • Jokie - Zandkasteel - Efteling

 • Old MacDonald Had a Farm | Nursery Rhymes by HooplaKidz

Willekeurige filmpjes

 • Little People

 • De speelgoed dokter

 • Hooplakidz

 • Musti

 • Gazoon

 • Brandweerman Sam

 • Sesamstraat

 • kleuter en peuterliedjes

 • Chuchu tv

 • Angelina Ballerina

 • Little People

 • Miles van morgen


De leukste kinderfilmpjes op Kidstube.org

Wekelijks worden er nieuwe kinderfilmpjes toegevoegd om het aanbod te verversen , zodat het helemaal leuk blijft! Zo heeft je kind altijd kijkplezier en hoef je je geen zorgen te maken dat je kind ongewenst materiaal te zien krijgt! Van daaruit zijn wij het initiatief gestart om kijkplezier veilig te maken!

De beste filmpjes voor kinderen online kijken

De beste kinderfilmpjes kun je gemakkelijk online kijken bij KidsTube.org. KidsTube.org verzamelt de leukste en beste kinderfilmpjes en sorteert deze in de goede rubrieken. Ook kunnen kinderen veilig kinderfilmpjes bekijken zonder reclame of ongewenste content. Alle kinderfilmpjes worden handmatig gecontroleerd op: veiligheid, leerzaamheid, kwaliteit en educatie.

top