• If You're Happy And You Know It | Nursery Rhymes | Popular Nursery Rhymes For Babies by Hooplakidz

 • Frozen Sing-A-Long | Liefde geeft ons ruim baan | Disney Dutch (NL) Official Clip HD

 • Angry Birds Toons 2013

Willekeurige filmpjes

 • Bibaboerderij

 • Disney Junior NL

 • Draco

 • Kinderen voor kinderen

 • Hooplakidz

 • Kinderen voor kinderen

 • Mini Disco

 • Hoelahoep

 • Disney Junior NL

 • Jake en de nooitgedachtland piraten

 • Dip en Dap

 • Educatief


De leukste kinderfilmpjes op Kidstube.org

Wekelijks worden er nieuwe kinderfilmpjes toegevoegd om het aanbod te verversen , zodat het helemaal leuk blijft! Zo heeft je kind altijd kijkplezier en hoef je je geen zorgen te maken dat je kind ongewenst materiaal te zien krijgt! Van daaruit zijn wij het initiatief gestart om kijkplezier veilig te maken!

De beste filmpjes voor kinderen online kijken

De beste kinderfilmpjes kun je gemakkelijk online kijken bij KidsTube.org. KidsTube.org verzamelt de leukste en beste kinderfilmpjes en sorteert deze in de goede rubrieken. Ook kunnen kinderen veilig kinderfilmpjes bekijken zonder reclame of ongewenste content. Alle kinderfilmpjes worden handmatig gecontroleerd op: veiligheid, leerzaamheid, kwaliteit en educatie.

top