• Pocahontas | Kleuren Van De Wind | Disney NL

 • Peppa Big - Het Speelkwartiertje

 • Jungle Boek | Liedje: Kolonel Hatie's Mars | Disney NL

Willekeurige filmpjes

 • Fien en Teun

 • OnneDi

 • Fien en Teun

 • Mother Goose club

 • Paarden

 • Fien en Teun

 • Angry Birds

 • De Bellinga's

 • Masha en de beer

 • Miles van morgen

 • Maya de bij

 • Buurman en Buurman


De leukste kinderfilmpjes op Kidstube.org

Wekelijks worden er nieuwe kinderfilmpjes toegevoegd om het aanbod te verversen , zodat het helemaal leuk blijft! Zo heeft je kind altijd kijkplezier en hoef je je geen zorgen te maken dat je kind ongewenst materiaal te zien krijgt! Van daaruit zijn wij het initiatief gestart om kijkplezier veilig te maken!

De beste filmpjes voor kinderen online kijken

De beste kinderfilmpjes kun je gemakkelijk online kijken bij KidsTube.org. KidsTube.org verzamelt de leukste en beste kinderfilmpjes en sorteert deze in de goede rubrieken. Ook kunnen kinderen veilig kinderfilmpjes bekijken zonder reclame of ongewenste content. Alle kinderfilmpjes worden handmatig gecontroleerd op: veiligheid, leerzaamheid, kwaliteit en educatie.

top